Kennisgeving Wet geluidhinder bestemmingsplan “IJsselmonde Noord”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 5 oktober 2018 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 15

november 2018) ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het ontwerpbestemmingsplan "IJsselmonde Noord”.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kunt u na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1.

 

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Belanghebbenden kunnen zienswijzen op het ontwerpbesluit tot en met donderdag 15 november 2018 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ter attentie van bureau Ruimte en Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met het Adviesloket bureau Ruimte en Leefomgeving van de DCMR (010-246 8300).

 

Naar boven