Verleende omgevingsvergunningen 28 zorgappartementen en 18 waterwoningen Centrum Dronten West

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor de realisatie van 28 zorgappartementen en 18 waterwoningen besluiten ter inzage liggen.

Beide plannen liggen in het Centrum van Dronten West, aan oostkant van de Beursstraat.

De volgende besluiten liggen ter inzage:

  • 1.

    De omgevingsvergunning voor de realisatie van 28 zorgappartementen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (dossiernr OV 2017-0476), inclusief bijbehorende stukken, waaronder een ruimtelijke onderbouwing;

  • 2.

    De omgevingsvergunning voor de realisatie van 18 waterwoningen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (dossiernr 2017-0477), inclusief bijbehorende stukken, waaronder een ruimtelijke onderbouwing.

Inzage

U kunt de betreffende stukken van 11 oktober 2018 tot en met 21 november 2018 inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak inplannen via de website www.dronten.nl. Tevens zijn deze stukken voor een ieder toegankelijk op:

• www.dronten.nl;

• www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepschrift/verzoek om voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Sector Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

• tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

• aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector.

 

Het is mogelijk een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket bestuursrecht (http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx).

Voor het digitaal verzenden van het beroepschrift of het verzoek om voorlopige voorziening dient u te beschikken over DigiD.

 

Dronten, 10 oktober 2018.

 

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven