Vaststelling bestemmingsplan Slenakerweg 5 te Gulpen’

Logo Gulpen-Wittem

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 september 2018 het bestemmingsplan Slenakerweg 5 te Gulpen ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee zorgvakantiewoningen, een stal voor de stalling van paarden en de opslag van gereedschap te realiseren op de locatie Slenakerweg 5 te Gulpen, kadastraal bekend gemeente Gulpen, sectie G, nummers 176 en 177

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 11 oktober 2018 tot en met 21 november 2018 ter inzage.

Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • Internet site: www.ruimtelijkeplannen.nl

    (www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1729.BPSlenakerweg5-VG01)

     

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven