Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Herengracht 119 te Muiden

Logo Gooise Meren

 

TER INZAGE: 2 oktober 2018 tot 12 november 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken bekend dat zij besluiten om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid onder f. voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 3.10, eerste lid, onder b Wet algemene bepalingen omgevingsrecht:

het renoveren en uitbreiden van het pand (zaaknummer: HZ_WABO-18-0152)

Locatie

Herengracht 119 te Muiden

Datum besluit:

1 oktober 2018

Inzage

De aanvraag, het besluit en overige relevante stukken liggen met ingang van dinsdag 2 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunt u inzien bij de balie van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. U kunt zelf een afspraak inplannen via www.gooisemeren.nl

Beroep

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden Nederland, sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het besluit treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Als een beroepsschrift is ingediend, is het in spoedeisende gevallen ook mogelijk om een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen. U kunt uw verzoek richten aan de rechtbank Midden Nederland, sector bestuursrecht ter attentie van de voorzieningenrechter, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover door de Voorzieningenrechter een beslissing is genomen.

 

Gemeente Gooise Meren, 3 oktober 2018

 

Naar boven