Ongewijzigd vastgesteld Tweede addendum op het beeldkwaliteitplan Oostindie

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat de raad op 19 september 2018 het Tweede addendum op het beeldkwaliteitplan Oostindie ongewijzigd heeft vastgesteld als welstandsnota als bedoeld in artikel 12a van de Woningwet. Het Tweede addendum bevat beoordelingscriteria voor de nieuwe woonbebouwing en de inrichting van de openbare ruimte in het woningbouwplan voor een deel van deelgebied Het Buiten in de wijk Oostindie te Leek. Het betreft een wijziging van het in 2004 door de raad vastgestelde Beeldkwaliteitplan Oostindie voor een deel van het onderdeel Het Buiten. Deze wijziging is noodzakelijk, omdat de verkaveling van dit deel is aangepast.

Het vastgestelde Tweede addendum op het beeldkwaliteitplan Oostindie Het Beeldkwaliteitplan Oostindie – De Hoven ligt vanaf 4 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum, Tolberterstraat 66 te Leek. Het plan kan ook worden geraadpleegd via www.leek.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van het Beeldkwaliteitplan Oostindie – De Hoven kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

 

Naar boven