Ontwerpbestemmingsplan ‘Parnashofweg 53 wIII’

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan ‘Parnashofweg 53 wIII’ ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan ligt aan de Parnashofweg te Leidschendam. Het perceel wordt aan noord- en zuidzijde begrenst door Parnashofweg 53, kavel 2 en 4. Aan de westzijde bevindt zich villa van der Velden, Parnashofweg 53. Aan de oostzijde bevindt zich water wat uitkomt in de Vliet.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Aanleiding voor het opstellen van dit bestemmingsplan is dat voorgestelde ontwikkeling niet past in het huidig vigerende bestemmingsplan ‘Beheersverordening Leidschendam – Voorburg jo Veursestraatweg 2007’. Initiatiefnemer is voornemens een vrijstaande woning te realiseren. Met dit nieuwe bestemmingsplan wordt voor dit gebied een nieuw planologisch regime geschapen, waarbinnen deze ontwikkeling mogelijk wordt gemaakt.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van vrijdag 12 oktober tot en met donderdag 22 november 2018.

Inzien ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn als volgt in te zien:

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij:

De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg

Ontwerpbestemmingsplan ‘Parnashofweg 53 wIII’ / IDN – code NL.IMRO.1916.Parnashofweg53wIII-ON1

Postbus 1005

2260 BA LEIDSCHENDAM

Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van:

  • uw naam, adres en onderwerp ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Parnashofweg 53 wIII’.

  • een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan en

  • uw handtekening.

Houdt er rekening mee dat uw zienswijze in beginsel openbaar is. Het is niet mogelijk om een anonieme zienswijze of een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Staverman van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 070.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met M. Staverman of een van de andere medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, vakgroep ruimtelijke plannen op telefoonnummer 14 070.

Leidschendam-Voorburg, 10 oktober 2018

Naar boven