Gemeente Oldenzaal - reserveren van twee parkeerplaatsen voor het elektrisch opladen Sparstraat nabij 94 en 96 in Oldenzaal,

Logo Oldenzaal

reg.nr. 19323-2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldenzaal;

OVERWEGINGEN TEN AANZIEN VAN HET BESLUIT

gelet op artikel 15 van de Wegenverkeerswet 1994;

en gelet op artikel 2, lid 2 onder a en artikel 2, lid 3 onder a van de Wegenverkeerswet 1994;

voorgenomen het verzoek om voor het reserveren van twee (2) parkeerplaatsen uitsluitend bestemd voor het opladen van elektrische voertuigen op het perceel kadastraal bekend onder nummer ODZ00 D1365 aan de Sparstraat, parkeerterrein nabij de huisnummers 94 en 96 in Oldenzaal;

overwegende dat voor het plaatsen van een laadpaal bedoelt voor uitsluitend bestemd voor het opladen van elektrische voertuigen het wenselijk is dat ter plaatse een parkeerplaats wordt gereserveerd nabij de woning Sparstraat nabij 94 en 96 in Oldenzaal;

dat het elektrisch rijden een doelmatig of zuinig energiegebruik bevorderd;

dat de Sparstraat nabij 94 en 96 in Oldenzaal binnen de bebouwde kom ligt en in beheer en onderhoud is bij deze gemeente.

BESLUIT

Op basis van artikel 2, lid 2 onder a en op basis van artikel 2, lid 3 onder a worden twee (2) parkeerplaatsen gereserveerd uitsluitend bestemd voor het opladen van elektrische voertuigen door het plaatsen van een laadpaal en RVV bord E1003 op het perceel kadastraal bekend onder nummer ODZ00 D1365 aan de Sparstraat, parkeerterrein nabij de huisnummers 94 en 96 in Oldenzaal.

MEDEDELINGEN

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken, ingaand op de dag na publicatie in de Staatscourant van bovenstaand besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal. Belanghebbenden kunnen ook digitaal bezwaar maken via http://www.oldenzaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Als u ingelogd bent met DigiD kunt u het bezwaarschrift digitaal invullen.

Gelijktijdig kunnen zij bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 10067, 8000 GB in Zwolle een verzoek om voorlopige voorziening of schorsing doen. Een verzoek om voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het in behandeling nemen van zo’n verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

INFORMATIE

Voor inlichtingen over de procedure kunt u contact opnemen met team Veiligheid, bereikbaar op telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Oldenzaal, 27 september 2018

namens het college van burgemeester en wethouders

 

Marcel Rolfes

medewerker APV/Bijzondere wetten

Naar boven