Ter inzagelegging van het ongewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Vossenakker, 1e uitwerking’ te Elburg/Oostendorp en het besluit c.a.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van Elburg maken de ter inzagelegging bekend van de ongewijzigde vaststelling van de  ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Vossenakker, 1e uitwerking’ te Elburg/Oostendorp en het daarbij behorende collegebesluit c.a. Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de bouw van 17 woningen (tweekappers en vrijstaand) met infrastructuur in het plangebied Vossenakker, aan de (nog aan te leggen) Vliersingel in Elburg/Oostendorp. De Vliersingel komt parallel te liggen aan de Oostelijke Rondweg. Tussen de Oostelijke Rondweg en de Vliersingel liggen de inmiddels aangelegde groenzones voor de opvang en infiltratie van hemelwater.

Met ingang van woensdag 3 oktober 2018 ligt het vastgestelde uitwerkingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het vaststellingsbesluit c.a. voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, themabalie ‘Vergunningen’. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via:

- de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder Bekendmakingen Elburg; onder Bestemmingsplan.

- op de landelijke website kan het uitwerkingsplan c.a. worden geraadpleegd onder:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.UP1PHVOSSENAKKER-VST1

Tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan, kunnen belanghebbenden die reeds een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht bij voornoemd  college, met ingang van de dag na die waarop het besluit met het uitwerkingsplan c.a. ter inzage is gelegd gedurende de termijn van zes weken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Degene die beroep in stelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 2 oktober 2018

Burgemeester en wethouders voornoemd.

 

Naar boven