Publicatie vergunning

Logo Werkendam

Het college maakt bekend dat vergunning is verleend voor het realiseren van een innamestation aan de Bergsche Maas ten behoeve van het Waterwinbedrijf op het perceel Petrusplaat 1 te Werkendam. Er is vergunning verleend voor de volgende activiteiten:

Aan dit besluit ligt een Milieu effect rapport ten grondslag. Met de aanvrager is ten behoeve van dit project op 13 september 2018 een anterieure overeenkomst gesloten.

De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

U kunt dit plan bekijken tot en met donderdag 8 november 2018

U kunt het plan met alle gegevens inzien op de volgende locaties:

  • -

    Klantcontactcentrum van het gemeentehuis Werkendam, Raadhuisplein 1 in Werkendam. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. U kunt een afspraak maken via www.werkendam.nl of via (0183) - 507200.

  • -

    De hal van het gemeentehuis van Drimmelen, Park 1 in Made, tijdens de openingstijden.

De stukken zijn ook in te zien op www.werkendam.nl/bestemmingsplannen/.., www.drimmelen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. (NL.IMRO.0870.00OV1146BgipBmaas-VA01).

 

Heeft u bezwaar tegen het plan

Tegen de vergunning kan alleen bezwaar (beroep) worden gemaakt door degenen die hebben gereageerd op het ontwerpbesluit. Bezwaar maken kan tot en met donderdag 8 november 2018.

Als u bezwaar wilt maken moet u een brief (beroepschrift) sturen naar de afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. In die brief geeft u aan tegen welke vergunning u bezwaar (beroep) maakt. Ook moet u aangeven waarom u bezwaar maakt. U moet de brief inzenden uiterlijk op 8 november 2018.

Start uitvoering plan

De vergunning gaat pas in na donderdag 8 november 2018. Als u bezwaar heeft gemaakt en u wilt niet dat wordt gestart met de werkzaamheden dan moet u ook een zogenaamde ‘voorlopige voorziening’ vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank.

Meer informatie over een voorlopige voorziening kunt u vinden op de gemeentelijke website.

 

Werkendam, 27 september 2018

Naar boven