Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Kerkheiseweg (ong.) te Liempde

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Boxtel in zijn vergadering van 28 augustus 2018 het bestemmingsplan “Kerkheiseweg ong.” (tussen Kerkheiseweg 36 en Bergstraat 22) ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Plan

Het perceel (sectie E nummer 4138) aan de Kerkheiseweg is bestemd in het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Liempde’ en heeft al reeds de bestemming ‘Wonen’. Op het perceel is echter geen bouwvlak opgenomen, dit betekent dat nieuwbouw van woningen niet is toegestaan. Op grond van het vigerende bestemmingsplan is de gewenste ontwikkeling dan ook niet mogelijk.

 

Om woningbouw te kunnen realiseren is een gedeeltelijke herziening van het geldende bestemmingsplan noodzakelijk.

 

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan “Kerkheiseweg (ong.)” is vanaf vrijdag 28 september gedurende de wettelijke beroepstermijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP07Kerkheiseweg-VST1.

Verder ligt een kopie van het plan ter inzage op het gemeentehuis.

 

Indienen beroep

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan tijdens de periode van terinzagelegging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:

1. een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

2. een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpbesluit hogere waarden bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen;

 

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen de termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

 

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefonisch te bereiken onder 073-5531662 en per email op y.v.houts@mijngemeentedichtbij.nl .

Naar boven