Vastgesteld uitwerkingsplan Hof van Sombroek

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 27 september 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt: het vastgestelde uitwerkingsplan Hof van Sombroek te Heiloo.

Doel van het ontwerpuitwerkingsplan

Het doel van het uitwerkingsplan is het planologisch – juridisch mogelijk maken van realisatie van totaal 8 woningen op het betreffende perceel tussen de hoek Krommelaan, Groeneweg, Vennewatersweg te Heiloo. Op het perceel dat is opgenomen in het uitwerkingsplan ‘Hof van Sombroek’ zijn drie 2 onder één kap woningen en 2 vrijstaande woningen gepland. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking van het betreffende perceel binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

Ter inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt van donderdag 27 september tot en met woensdag 7 november 2018 op de volgende wijze ter inzage:

bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpHofvansombroek-0401;

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het uitwerkingsplan ter inzage ligt, kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State:

 

Belanghebbenden die eerder tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpuitwerkingsplan;

Belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan in te dienen.

 

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Sandra Jager van het team Plannen en Projecten, Domein Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 088 909 7508.

 

Heiloo, 26 september 2018

 

 

Naar boven