Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Pilarenlaan

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf woensdag 26 september 2018 het ontwerpbestemmingsplan Pilarenlaan gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Gedurende deze termijn is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0576.BP201800050-0002.

 

Aanleiding

In juni 2013 werd het wijzigingsplan ‘Pilarenlaan en Langevelderweg 37a vastgesteld waarmee de bouw van twee woningen aan de Pilarenlaan mogelijk werd gemaakt in het kader van de Ruimte voor ruimte-regeling. Het voornemen bestaat een extra woning toe te voegen. Het betreft eveneens een compensatiewoning op grond van de Ruimte voor ruimte-regeling. Het totaal aantal toegestane woningen moet als gevolg daarvan worden verhoogd van twee naar drie. Om dit mogelijk te maken is het voorliggende plan opgesteld.

 

Plangebied

Het plangebied betreft een ongenummerd perceel aan de Pilarenlaan, dat direct aan de zuidoostelijke rand van de kern Noordwijkerhout ligt. Het plangebied ligt ten oosten van de Maandagsewetering en ten zuiden van de Pilarenlaan.

 

Procedure

Vanaf woensdag 26 september tot en met dinsdag 6 november 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor belanghebbenden gelegenheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout.

 

Noordwijkerhout, 25 september 2018

Naar boven