Ontwerpbestemmingsplan “Irenestraat-Erpseweg”

Logo Boekel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat vanaf 27 september 2018, het ontwerpbestemmingsplan ‘Irenestraat-Erpseweg’ met bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Het plan met bijbehorende stukken is dan tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPHBOEKIrenestraat-ON01).

 

Omschrijving bestemmingsplan

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in het planologisch bestemmen van de acht sociale huurwoningen aan Binnenhofke te Boekel.

Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld.

 

Zienswijzen

Binnen zes weken vanaf 27 september 2018, kan iedereen een zienswijze indienen naar aanleiding van het ontwerpplan. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de heer A. van der Vleuten, seniormedewerker ruimtelijke ordening, via 0492-326800. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

 

Boekel, 26 september 2018

Naar boven