Ontwerp-wijzigingsplan Langebalkweg 18a te Zuid-Scharwoude

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ( Wro ) bekend dat met ingang van 2 februari 201 8 gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan Langebalkweg 18a te Zuid-Scharwoude .

In het bestemmingsplan Noord- en Zuid-Scharwoude is bepaald dat een wijzigingsplan onderdeel uitmaakt van de te volgen procedure om de bestemming te wijzigen naar “Wonen” . Door wijziging van de bestemming wordt de bouw van een vrijstaande woning aan de Langebalkweg 18a te Zuid-Scharwoude mogelijk gemaakt .

Het plan ligt ter inzage in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Ook is het ontwerp wijzigingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0416.BPNSZS2013herz001-on01).

Gedurende de ter inzagetermijn kunnen belanghebbend en schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzagetermijn contact op te nemen met de heer N. D. van der Meulen van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 1 februari 201 8

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven