Besluit aanmeldingsnotitie m.e.r. Burgemeester Smitsweg 6, Maren-Kessel, Oss

Logo Oss

Burgemeester en wethouders van Oss maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 5 onder a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

 

Op 22 februari 2018 heeft M.P.L.A. Ketelaars medegedeeld dat hij voornemens is om een varkensstal op te richten aan Burgemeester Smitsweg 6 te Maren-Kessel. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

 

Burgemeester en wethouders van Oss hebben op 14 september 2018 besloten dat door M.P.L.A. Ketelaars géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Oss leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

 

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 27 september 2018 gedurende zes weken ter inzage bij balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving. U kunt een afspraak maken voor elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) tussen 9.00 uur en 16.00 uur, telefoonnummer: 14-0412

 

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

 

 

Oss, 14 september 2018

Burgemeester en wethouders van Oss

 

 

 

Naar boven