Ontwerp omgevingsvergunning realiseren opslagloods Oosterweg 65 te De Wilp, Marum

Logo Marum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Marum maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een opslagloods op het adres Oosterweg 65 te De Wilp.

De beoogde opslagloods is buiten het bouwvlak geprojecteerd en past daarom niet binnen de regels van het bestemmingsplan die daar ter plaatse geldt. Omdat wij de realisatie van het bouwplan mogelijk willen maken, volgen wij een procedure om af te wijken van deze bestemmingsplannen.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 21 september 2018 tot en met donderdag 1 november 2018 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Marum (bezoekadres: Molenstraat 45) tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00 uur en op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur (kamer 30). U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.marum.nl/ovip.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter visie ligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) indienen over het ontwerpbesluit. De schriftelijke zienswijze dient gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Marum, Molenstraat 45, 9363 BA Marum. Een mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met een van de medewerkers van het taakveld Bouwzaken, telefoonnummer 0594 64 13 33. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven