Bekendmaking ontwerpbestemmingsplannen ‘Locatie De Boomgaard’, ‘Locatie Sportland’ en Locatie De Molenwiek “Mijnsheerenland’

Logo Binnenmaas

Ontwerpbestemmingsplan

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de volgende drie ontwerpbestemmingsplannen vanaf maandag 24 september 2018 voor een periode van zes weken ter inzage liggen:

- ‘locatie De Boomgaard Mijnsheerenland’;

- ‘locatie Sportland Mijnsheerenland’;

- ‘locatie De Molenwiek Mijnsheerenland’.

In de voorontwerpfase waren deze bestemmingsplannen nog samengevoegd in één voorontwerpbestemmingsplan (E. van Loonstraat – Molenweg Mijnsheerenland). De initiatiefnemer heeft ervoor gekozen de bestemmingsplannen in de ontwerpfase te splitsen in drie aparte plannen.

Alle ontwerpbestemmingsplannen zijn opgesteld met het doel de drie locaties planologisch geschikt te maken voor woningbouw (respectievelijk maximaal 7,19 en 4 woningen). Hiervoor dienen de huidige maatschappelijke bestemmingen van de plangebieden omgezet te worden naar een woonbestemming.

Ter inzage

Tijdens de ter inzage termijn kunnen de ontwerpbestemmingsplannen op afspraak digitaal worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Ook zijn de bestemmingsplannen in te zien via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’/bekendmakingen gemeente Binnenmaas’.

Daarnaast zijn de ontwerpbestemmingsplannen te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de volgende IMRO-codes:

- NL.IMRO.0585.BPMHLlocBoomgaard‐ON01 (‘locatie De Boomgaard Mijnsheerenland’);

- NL.IMRO.0585.BPMHLlocSportland‐ON01 (‘locatie Sportland Mijnsheerenland’);

- NL.IMRO.0585.BPMHLlocMolenwiek‐ON01 (‘locatie De Molenwiek Mijnsheerenland’).

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat de ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken, via tel. 14 078.

 

Naar boven