Voorontwerpbestemmingsplan ‘De Waterborg in Puttershoek’

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid. Met het bestemmingsplan ‘De waterborg in Puttershoek’ wordt het mogelijk gemaakt om maximaal 16 woningen (watervilla’s, gemaalwoningen en appartementen) met bijbehorende bouwwerken te realiseren in het plangebied ten zuiden van de kruising Schouteneinde-Molendijk in Puttershoek.

Ter inzage

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan is inmiddels opgesteld en ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening vanaf 24 september 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens de ter inzage termijn kan het voorontwerpbestemmingsplan op afspraak digitaal worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Ook is het bestemmingsplan in te zien via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl (onder Actueel / Bekendmakingen en besluiten/bekendmakingen gemeente Binnenmaas) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder code: NL.IMRO.0585.BPPTHWaterborg-VO01).  

Indienen inspraakreactie

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Een schriftelijke inspraakreactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch of online een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken.

 

Naar boven