Inspraak Ontwerp Wijziging Beleidsregel kleinschalige ontwikkelingen in het landelijk gebied 2008, provincie Flevoland

Logo Flevoland

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken overeenkomstig de Inspraakverordening Flevoland 2006 het volgende bekend:

 

Op 28 augustus 2018 hebben Gedeputeerde Staten het ontwerp van de Wijziging Beleidsregel kleinschalige ontwikkelingen in het landelijk gebied 2008 vastgesteld. In de Beleidsregel kleinschalige ontwikkelingen in het landelijk gebied 2008 (hierna: beleidsregel) geven Gedeputeerde Staten inzicht in het beleid dat zij hanteren voor het kleinschalig multifunctioneel gebruik van het landelijk van Flevoland. Aanleiding voor het wijzigen van de beleidsregel is de evaluatie van het gemeentelijk en provinciaal beleid voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente Noordoostpolder. Door de wijziging wordt het beleid voor de grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten op voormalige agrarische erven verruimd.

 

Ter inzage

Het bovengenoemde ontwerp ligt van donderdag 13 september 2018 tot en met donderdag 25 oktober 2018 op werkdagen tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage op de volgende plaatsen:

 

  • in het gemeentehuis van de gemeente Noordoostpolder, Harmen Visserplein 1 te Emmeloord

  • in het provinciehuis van de provincie Flevoland, Visarenddreef 1 te Lelystad.

Tevens zijn de stukken voor een ieder toegankelijk via de website http://www.flevoland.nl/digitaal-loket/inzien/ en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.9924.SVkleinontwbuiten-ON01.

 

Zienswijzen

Tot en met 25 oktober 2018 kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijzen over bovengenoemde ontwerpbeleidsregel naar voren brengen bij Gedeputeerde Staten van Flevoland, Postbus 55, 8200 AB te Lelystad.

 

Gedeputeerde Staten zullen deze zienswijzen betrekken bij hun besluit inzake de vaststelling van de Wijziging Beleidsregel kleinschalige ontwikkelingen in het landelijk gebied 2008.

 

Inlichtingen

Voor inhoudelijke inlichtingen en inlichtingen over de procedure kunt u zich wenden tot de Provincie Flevoland (0320-265708).

Naar boven