Ontwerp-bestemmingsplan "Parapluplan gemeente Goirle"

Logo Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang 20 september 2018 het ontwerp-bestemmingsplan "Parapluplan gemeente Goirle" (NL.IMRO.0785.BP2018001Paraplupl-ow01) gedurende zes weken (tot en met 31 oktober 2018) voor een ieder ter inzage ligt.

Doel, ligging en begrenzing

Een paraplubestemmingsplan biedt de mogelijkheid alle (of een groot aantal) bestemmingsplannen binnen de gemeente in één keer te herzien voor een of meer onderwerpen. Het onderhavige voorontwerpbestemmingsplan "Parapluplan gemeente Goirle" past circa 60 bestemmingsplannen aan ten aanzien van de volgende onderwerpen: terrassen, standplaatsen, evenementen, parkeren, zendmasten en afstand tot bouwwerken. Voor de exacte inhoud en de bestemmingsplannen die worden aangepast wordt verwezen naar het ontwerp-bestemmingsplan.

Ter visie en reageren

Het ontwerp-bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30, uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.goirle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerp-bestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

• schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

• mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310 658).

Goirle, 19 september 2018

het college van burgemeester en wethouders

Jolie Hasselman, secretaris

Mark van Stappershoef, burgemeester

Naar boven