Kennisgeving vastgesteld bestemmingsplan ‘2e wijziging Buitengebied’, Schinnen

Logo Schinnen

voor de onderdelen Heggerdrift (par. 2.4.5), Beukenberg (par. 2.4.6), Thull ongenummerd (par. 2.5.11 ) en Hommerterhof (par.2.5.35)

 

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “2e wijziging buitengebied” op 10 juli 2017 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Reactieve aanwijzing 

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben op 25 juli 2017 een reactieve aanwijzing ex artikel 3.8 lid 6 van de Wet ruimtelijke ordening gegeven ten aanzien van het bestemmingsplan “2e wijziging Buitengebied”, voor de onderdelen Heggerdrift (par. 2.4.5), Beukenberg (par. 2.4.6), Thull ongenummerd (par. 2.5.11 ) en Hommerterhof (par.2.5.35), ertoe strekkende dat de planonderdelen geen onderdeel blijven uitmaken van het vastgestelde bestemmingsplan. Deze reactieve aanwijzing is gedurende de beroepstermijn ingetrokken, waardoor de vaststelling van de betreffende planonderdelen in stand is gebleven.

Ter inzage 

De genoemde planonderdelen van het bestemmingsplan “2e wijziging Buitengebied”, liggen voor een ieder ter inzage.

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Alleen de onderdelen waarvoor het vaststellingsbesluit alsnog van kracht is geworden, komen in aanmerking voor beroep.

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Mogelijkheid beroep 

Tegen de genoemde planonderdelen van het vastgestelde bestemmingsplan kan gedurende een termijn van zes weken met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

 

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en

  • 2.

    door een ieder tegen de wijzigingen van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp.

 

Het adres van de Raad van State is: Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Schinnen, 18 september 2018

Naar boven