Vaststelling Wijzigingsplan ‘Agrarische bouwvlakvergrotingen Cothen 2018’, Wijk bij Duurstede

Logo Wijk bij Duurstede

Zaaknummer 32731

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt heeft op 28 augustus 2018 het wijzigingsplan ‘Agrarische bouwvlakvergrotingen Cothen 2018 ‘ gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft een correctie in de regels.

Het wijzigingssplan ‘Agrarische bouwvlakvergrotingen Cothen 2018’ voorziet in een planologisch-juridisch kader voor de uitbreidingen van de agrararische bedrijven op de percelen:

  • Gr. v. Lynden van Sandenburgweg 16, (3945 PB) Cothen;

  • Ossenwaard 19, (3945 PG) Cothen.

 

Raadplegen van de stukken

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 13 september gedurende zes weken digital ter inzage en is in te zien via de volgende website:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.bgbagbouwvlakken-wva1

 

Beroep 

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het wijzigingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

 

Kenmerk gemeente WbD: 2018-436

Naar boven