Ontwerpomgevingsvergunning, vervangen van de gevel, uitbreiden van de bestaande dakopbouw op de tweede verdieping, realiseren van twee dakterrassen op de tweede verdieping alsmede het wijzigen van de bestemming kantoor op de eerste en tweede verdieping naar één enkele woning, Korte Papaverweg 7M, 1032 KA, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt bekend dat zij voor

 

het gebouw op het terrein aan de Korte Papaverweg 7M, 1032 KA voornemens is om een omgevingsvergunning te verlenen voor het vervangen van de gevel, het uitbreiden van de bestaande dakopbouw op de tweede verdieping, het realiseren van twee dakterrassen op de tweede verdieping alsmede het wijzigen van de bestemming kantoor op de eerste en tweede verdieping naar één enkele woning ("bouwen" en "gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met ruimtelijke regels"). Het ontwerp van het besluit ligt gedurende zes weken na 19 september 2018 voor een ieder ter inzage bij het stadsloket van het stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL Amsterdam. Het stadsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

 

 

ZIENSWIJZE

 

Tijdens de periode van terinzagelegging kan door een ieder een schriftelijke zienswijze worden ingediend. De zienswijzen moeten worden gericht aan dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, t.a.v. de afdeling Vergunningen/Team Bouw, postbus 37608, 1030 BB te Amsterdam).

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met M. Postma, telefoonnummer 020 252 9263, of per e-mail (menno.postma@amsterdam.nl).

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend (de vergunning treedt direct in werking nadat het besluit is genomen).

 

Dossiernummer: OLO3050855/17-81264

 

 

Amsterdam, 19 september 2018

 

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord

 

Naar boven