Ontwerpbestemmingsplan herziening Landelijk Gebied Weesp 2018

Logo Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van donderdag 13 september 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 24 oktober 2018) voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Herziening Landelijk Gebied Weesp 2018 ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan herziening Landelijk Gebied Weesp 2018 kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0457.BPLGherzie-on01). Het ligt tevens tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, een verbeelding en de (plan)regels + twee bijlagen.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een gedeeltelijke herziening van het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied Weesp waarin o.a. onvolkomenheden worden hersteld, regels worden aangescherpt/aangepast, voor sommige agrarische percelen de bestemming wordt omgezet naar (plattelands-)woning en een aanlegvergunningstelsel wordt opgenomen voor niet agrarische gronden. Voor de precieze grenzen, percelen en invulling wordt verwezen naar toelichting, de (plan)regels en de verbeelding van het ontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 5099, 1380 GB Weesp. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan per e-mail op info@weesp.nl contact worden opgenomen.

Naar boven