Ontwerpbestemmingsplan Eversstraat 2b, Paddepoel 2 en 8

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt:

 

ontwerpbestemmingsplan Eversstraat 2b, Paddepoel 2 en 8

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in een functieverandering aan Paddepoel 2-8 te Angeren en de sloop van kassen aan de Eversstraat 2b te Huissen. De functieverandering voorziet in de realisatie van drie woningen aan Paddepoel 2 (bij bestaande functieverandering/ontwikkeling Paddepoel 2) bij afbraak van glastuinbouw van 12.700 m2 op percelen aan Paddepoel 8 en Eversstraat 2b.

Het ontwerpbestemmingsplan Eversstraat 2b, Paddepoel 2 en 8 met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 20 september gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • -

    Het digitale ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer (NL.IMRO.1705.216-ON01)

  • -

    Het analoge ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met Tom Meulendijks team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (026) 32 60 357.

  

Bemmel, 19 september 2018

Naar boven