Ontwerp wijzigingsplan ‘Heldamweg 8’

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken conform het bepaalde in artikel 3.9a en artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 13 september 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • 1.

    Het ontwerp wijzigingsplan ‘Heldamweg 8’ met het planidentificatienummer NL.IMRO.0632WPHeldamweg8-wOW1

 

Plangebied en doel

Het plangebied beslaat het perceel Heldamweg 8 te Harmelen. Aan de Heldamweg 8 ligt een paardenhouderij. De eigenaar is gestopt met de bedrijfsmatige activiteiten en wenst ter plaatse de bedrijfsopstallen te slopen en via de Ruimte voor ruimte regeling twee compensatiewoningen mogelijk te maken.

 

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan (bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding) liggen met de bijbehorende stukken van 13 september 2018 tot en met 24 oktober 2018 ter inzage bij het in het gemeentehuis, de Bleek 10 in Woerden.

De stukken zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding).

 

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. Onder vermelding van ‘Wijzigingsplan Heldamweg 8”.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14 0348, informeren naar mevrouw J. van Galen) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

 

Naar boven