Ontwerp bestemmingsplan Bosserveldlaan 25 en ong. te Beek

Logo Beek

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK;

maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 14 september tot en met 25 oktober 2018, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan “Bosserveldlaan 25 en ong. te Beek”, zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0888.BPBOSVELD25ONG17-ON01. Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

De agrarische bedrijfsgebouwen en verhardingen zijn gesloopt, waardoor alleen de be-drijfswoning met een tuinperceel ter plekke aanwezig is. De bedrijfswoning wordt omgezet naar burgerwoning. Als compensatie voor de sloop en de sanering van de voormalige agrarische bedrijfslocatie in combinatie met een landschappelijke inpassing, wordt op het naastgelegen perceel weidegrond een woning gerealiseerd.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. De voorkeur gaat uit naar het indienen van schriftelijke zienswijzen. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Beek, Postbus 20, 6190 AA Beek.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met de publieksbalie (tel. 046 – 43 89 222). De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

Beek, 13 september 2018

Naar boven