Ontwerpbestemmingsplan “Diverse bouwtitels gemeente Stein”

Logo Stein

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Diverse bouwtitels gemeente Stein” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage zal worden gelegd.

Periode van ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 7 september 2018 tot en met donderdag 18 oktober 2018, voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, Stadhouderslaan 200 te Stein. Het ontwerp bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op de naam van het plan of op het identificatie­nummer van het plan: NL.IMRO.0971.BPdivbouwtit-ON01.

Bestemmingsplan

Het bestemmingplan heeft betrekking op de volgende locaties:

- Stationsstraat 12 en 12 a Elsloo (inpassing 2 vrijstaande woningen);

- Raadhuisstraat 31b Elsloo (inpassing woning binnen bestaande bebouwing);

- Molendijk 34 en Nieuwstraat 41-45 Stein (vervallen 2 bouwtitels).

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging is het voor een ieder mogelijk om zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan in te brengen bij de gemeenteraad. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Stein, postbus 15, 6170 AA, Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht (zie tel. nrs hieronder).

Degenen die hun zienswijze tijdig kenbaar hebben gemaakt worden in de gelegenheid gesteld een nadere mondelinge toelichting te geven in de beeldvormende bijeenkomst van de gemeenteraad.

Contact

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Janssen, tel. nr. 046-4359233, of de heer M. Jennekens, tel. nr. 046-4359235.

 

Stein, 6 september 2018

Beleidsmedewerkers

Namens deze:

Hans Janssen

Maurice Jennekens

Naar boven