Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Salomon Levystrjitte_Herstructurering’

Logo Dantumadiel

Bovengenoemd plan ligt vanaf 13 september 2018 zes weken ter inzage. Iedereen kan in die periode het bestemmingsplan inzien in de gemeentehuizen te Damwâld en Dokkum. Het plan is ook digitaal raadpleegbaar via www.dantumadiel.eu of via www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-code NL.IMRO.1891.bpWEsalomonlevy-0401. De wijziging ten opzichte van het ontwerpplan betreft het ambtshalve verwerken van de verleende vergunning Wet natuurbescherming in de toelichting van het bestemmingsplan.

Beroep indienen

Het plan is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Bij de ter inzage legging van het ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend. De beroepstermijn bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het plan ter inzage is gelegd.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden:

 

  • 1.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht,

  • 2.

    die zich niet kunnen vinden in de bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

 

Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het plan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Raad van State. In die gevallen treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Indien binnen de beroepstermijn van zes weken geen rechtsmiddelen worden aangewend is het plan onherroepelijk.

Damwâld, 12 september 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

N.L. Agricola, burgemeester

R.G. Dijksterhuis, secretaris

Naar boven