Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan 'Landelijk Gebied, Gorzenweg'

Logo Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 17 september 2018 het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, Gorzenweg’ voor een ieder ter inzage ligt.

Aanleiding

Op regionaal niveau is in het Afsprakenkader Bedrijventerreinprogrammering Hoeksche Waard afgesproken dat fase 2 en 3 van regionaal bedrijventerrein niet ontwikkeld zullen worden. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, Gorzenweg’ geeft planologisch invulling aan deze afspraak door de feitelijke situatie te bestemmen.

Plangebied

Het plangebied bestaat uit fase 2 en 3 van het regionaal bedrijventerrein. Dit gebied wordt globaal begrensd door de zuidzijde van de Buitengorzendijk de noordzijde van de Langeweg en ligt ten westen van de Molenweg.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, Gorzenweg’ ligt vanaf 17 september 2018 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunt u op afspraak inzien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen via www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel/Bekendmakingen’ en ‘Besluiten/Digitale publicatie’. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder IMRO-code ‘NL.IMRO.0585.BPLGGorzenweg-ON01’.

Zienswijzen

Tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen, kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, reageren op de plannen. Uw zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kan worden gericht aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 078. 

Vragen en opmerkingen

Voor vragen of opmerkingen over het ontwerpbestemmingsplan en de verdere procedure kunt u via telefoonnummer 14 078 contact opnemen de heer M.J. Kap, van het team Omgevingszaken. U kunt ook een e-mail zenden naar martijn.kap@binnenmaas.nl 

 

Naar boven