BEKENDMAKING ONTWERPWIJZIGINGSPLAN Zuiddorpe, Lindenhof

Logo Terneuzen

ARTIKEL 3.6 WET RUIMTELIJKE ORDENING

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij het ontwerp van het wijzigingsplan “Zuiddorpe, Lindenhof” ter inzage leggen.

 

Doel wijzigingsplan

Het doel van dit wijzigingsplan is om het ruimtelijk mogelijk te maken om op het braakliggende terrein in Zuiddorpe, waar vroeger bejaardentehuis Lindenhof stond, 8 woningen te bouwen. Het gaat daarbij om vrijstaande woningen en 2 onder één kapwoningen.

 

Inzien wijzigingsplan

Het ontwerp van het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt van donderdag 13 september tot en met woensdag 24 oktober 2018 ter inzage. De openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerp van het wijzigingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.WPKOZ14-ON01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen.

De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze stuurt u naar burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met de heer M. van der Ploeg van het team Planvorming, telefoon 140115. Van de mondelinge zienswijzen maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 12 september 2018

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. (Jan) Lonink

De gemeentesecretaris, J.G. (Jan) Princen

 

Naar boven