Tijdelijke verkeersmaatregel, Spiegeltent festival zaterdag 13 oktober 2018 op parkeerterrein in Lingebos aan Haarweg Vuren

Logo Lingewaal

 

Op 14 december 2017 hebben wij u een aanvraag ontvangen voor het organiseren van het Spiegeltent festival op zaterdag 13 oktober 2018 op het parkeerterrein in het Lingebos aan de Haarweg te Vuren. Hierover berichten wij u het volgende.

 

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Op grond van artikel 18 van de Wegenverkeerswet verlenen wij u de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen voor zaterdag 13 oktober 2018 vanaf 17.30 tot zondag 14 oktober 2018 tot uiterlijk 02.00 uur:

 

  • Op de Poelweg dient er éénrichtingsverkeer te worden ingesteld, waarbij de oostzijde van de Poelweg, het bord (model C-03) wordt geplaatst en aan de westzijde van de Poelweg (model C-02)

  • De Haarweg dient zowel aan de west-, als aan de oostzijde, ter hoogte van de aansluitingen met de Poelweg, te worden voorzien van het bord (gesloten voor alle verkeer) met een onderbord (uitgezonderd fietsers)

  • Voor het verkeer, komend over de Haarweg uit de richting Gorinchem, dient op ca. 100 meter voor de Julianaweg een tekstbord ‘Doorgaand Verkeer Gestremd’ te worden geplaats en ter hoogte van de aansluiting met de Julianweg het bord model C 04l (verplichte rijrichting).

  • Plaatsen van verwijzingsborden naar het parkeerterrein.

  • Plaatsen verkeerstechnische aanduiding: ‘Parkeren in de bermen niet toegestaan’.

     

 

De volgende voorwaarden worden aan het verlenen van deze tijdelijke verkeersmaatregel gesteld:

 

 

  • U draagt er zorg voor dat het doorgaand verkeer zo min mogelijk wordt gehinderd. De normen van verkeersveiligheid en de regelgeving op grond van de Wegenverkeerswet dienen strikt in acht te worden genomen.

  • U dient zelf zorg te dragen voor de benodigde dranghekken en verwijzingsborden.

 

 

Naar boven