Ontwerp-wijzigingsplan Looienhoek 2 (Riel)

Logo Goirle

Burgemeester en wethouders van Goirle maken bekend, dat met ingang van 6 september 2018 het ontwerp-wijzigingsplan Looienhoek 2 te Riel gedurende vier weken (tot en met 3 oktober 2018) ter inzage ligt.

Doel

Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming 'Agrarisch-bedrijf' naar 'Wonen' ten behoeve van de locatie Looienhoek 2 te Riel.

Ligging en begrenzing

Het plangebied omvat het perceel kadastraal bekend gemeente Goirle, sectie K, nummer 582, plaatselijk bekend Looienhoek 2 te Riel. Voor de exacte begrenzing van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

Ter visie

Het ontwerp-wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30, uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website: www.goirle.nl en op de landelijke voorziening voor bestemmingsplannen www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0785.WP2018001Looienhoe-OW01).

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden over het ontwerp-wijzigingsplan hun zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

* schriftelijk (adres: college van burgemeester en wethouders van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

* mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310657).

Goirle, 5 september 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle,

de gemeentesecretaris,

Jolie Hasselman

de burgemeester,

Mark van Stappershoef

Naar boven