Ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijking Dijksgracht 10B, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat met ingang van 6 september 2018 de ontwerpomgevingsvergunning voor Dijksgracht 10B ter inzage zal liggen.

 

De ontwerpomgevingsvergunning is aangevraagd voor “het vervangen van een woonvaartuig door een varend schip met behoud van bestemming tot woning”.

 

Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan ‘Water’. Voor deze strijdigheden wordt een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevolgd als genoemd in artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Ter inzage

De ontwerpvergunning ligt met ingang van 6 september  2018 voor een termijn van 6 weken ter inzage bij:

Stadsloket, Amstel 1 te Amsterdam.

 

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0363.A1820PBSTD-OW01

 

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over de ontwerpvergunning kenbaar maken aan het Algemeen bestuur van stadsdeel Centrum.

 

Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, Postbus 202, 1000AE Amsterdam, onder vermelding van : ‘Zienswijze ontwerpomgevingsvergunning: woonark Dijksgracht 10B. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken, e-mail naar A.Boetje@amsterdam.nl.  Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Amsterdam, 5 september 2018

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Naar boven