Ontwerpwijzigingsplan ‘Hoogseweg, Pijnacker-Nootdorp'

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Hoogseweg’ met ingang van 6 september  gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het ontwerpwijzigingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

De gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp zijn voornemens om de Hoogseweg, voornamelijk gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, te verlengen en aan te sluiten op het Kleihoogt in Lansingerland. Hiermee ontstaat in combinatie met de aan te leggen Oostelijke Randweg Pijnacker een betere ontsluiting voor het glastuinbouwgebied en de fietsverbinding tussen de kernen Zoetermeer en Pijnacker.

 

De voorliggende aanpassing van een deel van de Hoogseweg, gelegen op het grondgebied van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, maakt deel uit van deze ontwikkeling.

De aanpassing van dit weggedeelte past niet geheel binnen het geldende bestemmingsplan, waardoor deze wijziging noodzakelijk is.

De bevoegdheid om de bestemming te wijzigen vloeit voort uit het bestemmingsplan ‘Oostland-Pijnacker’.

 

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: het college van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Backoffice PublieksZaken, team Ruimtelijke Zaken via doorkiesnummer 015-3626635. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

 

Pijnacker-Nootdorp, 5 september 2018

Het college van Pijnacker-Nootdorp

 

Naar boven