Gemeente Leiden - Ontwerpbestemmingsplan Toussaintkade

Logo Leiden

Op 28 augustus 2018 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan Toussaintkade (NL.IMRO.0546.BP00140-0201) voor zienswijzen vrij te geven.

Toelichting

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van ca 74 woningen mogelijk. Het betreft een ontwikkeling van zelfbouw. De bestaande schoolgebouwen worden gecompartimenteerd aangeboden als kluswoningen. In de hal van het gebouw wordt circa 250m2 bestemd voor dienstverlening. Op het overige deel van het perceel, ten noorden van het schoolgebouw, worden er 24 zelfbouwkavels mogelijk gemaakt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 31 augustus t/m donderdag 11 oktober 2018 ter inzage. Een digitale versie van het ontwerp is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.leiden.nl/bestemmingsplannen.

In het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden) onder vermelding van zaaknummer ‘Z/18/1277087/ zienswijze bestemmingsplan Toussaintkade’. Digitaal indienen is mogelijk via www.leiden.nl/zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u eerst een afspraak via tel. 14 071 (Leiden, keuze 3).

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72). Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

 

Naar boven