Ontwerp wijzigingsplan ‘Korteweide 10, Babberich’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij van plan is om met toepassing van artikel 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht een ontwerp wijzigingsplan in afwijking van het bestemmingsplan ‘Kernen Ooy, Oud-Zevenaar en Babberich’ vast te stellen voor een kavelrand aan de zuidzijde van de weg Korteweide te Babberich.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 30 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN:NL.IMRO.0299.WP04KORTEWEIDE10-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (wat de voorkeur heeft) zijn zienswijze kenbaar maken. De zienswijze(n) moeten worden geadresseerd aan het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw J. van der Wijk tel: (0316)-595111.

 

Zevenaar, 29 augustus 2018

 

Naar boven