Ontwerpbesluit “Hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor woon-werkwoningen Kievitstraat/ Haatlanderdijk”

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 110c Wet geluidhinder bekend dat met ingang van woensdag 5 september 2018 bij de receptie in het stadhuis, bezoekadres Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen, gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbesluit ’Hogere waarden Wet geluidhinder voor woon-werkwoningen Kievitstraat/ Haatlanderdijk” ter inzage ligt.

 

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie van het stadhuis. Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op de website van de gemeente (www.kampen.nl) onder www.kampen.nl/bekendmakingen.

 

Ontwerpbesluit Hogere grenswaarden

Het ontwerpbesluit is opgesteld in het kader van het bestemmingsplan Kievitstraat en Brunneper bongerds”. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde bij de woon-werkwoningen is een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder.

 

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van Burgemeester en wethouders, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ontwerpbesluit “’Hogere waarden Wet geluidhinder voor woon-werkwoningen Kievitstraat/ Haatlanderdijk”. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven