Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan ‘Verbindingsweg Zuidwest’ te Nieuwerkerk aan den IJssel

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van, dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Verbindingsweg Zuidwest’ te Nieuwerkerk aan den IJssel met ingang van donderdag 30 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging plangebied

Het plangebied betreft de kassen en daarbij behorend terrein aan de Verbindingsweg tussen nummers 5 en 15 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Inhoud plan

Het plan voorziet in legalisatie van de aanwezige caravanstalling aan de Verbindingsweg tussen nummers 5 en 15 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De bestaande kassen zullen worden omgebouwd naar bedrijfsgebouwen en worden voorzien van zonnepanelen. Ook wordt het geheel groen ingepast.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 30 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.WpVerbwegZwNwk-Ow01). Op de website van de gemeente Zuidplas kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Nieuwerkerk aan den IJssel).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen het wijzigingsplan kunt indienen, als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan.

Schriftelijk of mondeling

Uw zienswijze kunt u sturen aan het college van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpwijzigingsplan Verbindingsweg Zuidwest Nieuwerkerk aan den IJssel’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 330 300. De afspraak dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, te worden gemaakt.

Naar boven