Besluit milieueffectrapportage Regionaal Bedrijvenpark Laarakker C.V.

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 5 onder a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 14 juni 2018 heeft Regionaal Bedrijvenpark Laarakker CV medegedeeld dat zij voornemens is om een puin- en gronddepot op te richten en in werking te hebben aan de Mondsestraat te Haps. Deze activiteiten zijn onderworpen aan een beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

De directeur van de ODBN heeft namens Burgemeester en wethouders van Cuijk besloten dat door Regionaal Bedrijvenpark Laarakker C.V. géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht voor de voorgenomen activiteit.

De voorgenomen activiteit leidt, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 29 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Cuijk. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

 

Cuijk, 23 augustus 2018

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

 

 

Naar boven