ONTWERP BESTEMMINGSPLAN OOSTHAVENKADE 17-18

Logo Urk

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet Bestuursrecht bekend dat met ingang van 31 augustus 2018 het ontwerp bestemmingsplan ´Oosthavenkade 17-18’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

 

Ligging, aanleiding en globale inhoud

 

Het plangebied van bestemmingsplan Oosthavenkade 17-18 is gelegen aan de Oosthavenkade naast de scheepswerf Hoekman. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van maximaal 2 woningen. Een nieuw bestemmingsplan was voor deze locatie noodzakelijk om het gebruik voor de functie Wonen niet ten koste te laten gaan van de naastgelegen scheepswerf. Wonen is nu alleen mogelijk gemaakt als wordt aangetoond dat wordt voldaan aan geluidseisen en de werf niet wordt beperkt in de bedrijfsvoering.

 

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan Oosthavenkade 17-18 met identificatienummer NL.IMRO.0184.BP2018OHK1718-0201, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tijdens openingsuren worden ingezien bij het Gemeenteportaal, eenheid Dienstverlening, Singel 9 te Urk. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl, onder ‘bestemmingsplannen’. De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan ´Oosthavenkade 17-18’ is te raadplegen op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Indienen zienswijze

Met ingang van 31 augustus 2018 kan eenieder gedurende 6 weken schriftelijk of eventueel mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van “zienswijze ontwerp bestemmingsplan Oosthavenkade 17-18”. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, is het mogelijk een afspraak te maken met de heer R.W.A. Kersten (tel. 0527-689868).

 

Naar boven