RECTIFICATIE ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘KADEDIJK NAAST 126’, GEMEENTE MOERDIJK EN ONTWERPBESLUIT HOGERE GRENSWAARDE

Logo Moerdijk

Bij de publicatie van het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kadedijk naast 126’ (planidentificatie NL.IMRO.1709.Kadedijknaast126-BP30) is verzuimd bekend te maken dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarde tevens ter inzage ligt. Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarde tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan ‘Kadedijk naast 126’ vanaf 30 augustus 2018 tot en met 10 oktober 2018 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt. De voorkeursgrenswaarde wordt vanwege wegverkeerslawaai op deze locatie overschreden. Om die reden zijn burgemeester en wethouders voornemens hogere grenswaarde te verlenen. Het ontwerpbesluit is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl/web/Ruimtelijkeplannen/Bestemmingsplannen-momenteel-ter-inzage.html

Procedure

Iedereen kan tot en met 10 oktober 2018 gebruik maken van de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen op het ontwerpbesluit hogere grenswaarde. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of via info@moerdijk.nl onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarde Kadedijk naast 126”.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken via het telefoonnummer 14 0168.

Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk.

Naar boven