Ontwerpbestemmingsplan Nijverheidsweg

Logo Eemsmond

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het bestemmingsplan Uithuizen gedeeltelijk te herzien. Dit in verband met plannen voor het realiseren van maximaal 10 woon-werkkavels voor kleinschalige bedrijvigheid. Deze herontwikkeling past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk te maken is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk voor dit gebied.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van 31 augustus 2018 tot en met 11 oktober 2018 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Nijverheidsweg ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl.

Zienswijzen

Tot en met donderdag 11 oktober 2018 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met  Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595 437555). Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met Bart Moes (0595 437 555).

Naar boven