Gemeente Haren - Ontwerpbestemmingsplan Haren - Theda Mansholt-locatie, Beatrixlaan Haren GN

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Haren – Theda Mansholt-locatie in procedure wordt gebracht overeenkomstig artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het plan is onder de identificatiecode NL.IMRO.0017.BHPHWTM18INBR-ON01 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl

Toelichting project

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het oprichten van maximaal vier vrijstaande en grondgebonden woningen op de locatie waar in het verleden de Theda Mansholt school stond, aan het zuidelijke uiteinde van de Beatrixlaan te Haren.

Terinzagetermijn en mogelijkheden tot indienen van reacties

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 30 augustus 2018 gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 10 oktober 2018) voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Haren. U kunt op het ontwerpbestemmingsplan reageren middels het indienen van een bij voorkeur schriftelijke zienswijze bij de gemeenteraad van Haren (t.a.v. dhr. J. ten Hoor), Postbus 21, 9750 AA Haren, o.v.v. “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Haren – Theda Mansholt - locatie”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer J. ten Hoor, telefoonnummer 14 050 of gemeente@haren.nl. Van een mondelinge zienswijze wordt verslag gemaakt.

 

Naar boven