Ontwerp uitwerkingsplan Rozenbottel

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerp-uitwerkingsplan ‘’Rozenbottel’’ met ingang van 30 augustus 2018, zes weken ter inzage ligt (dus tot en met 10 oktober 2018). Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp-uitwerkingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Waar gaat het uitwerkingsplan over?

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘’Pionierkwartier, fase 3’’. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisering van 32 nieuwe appartementen op de hoek van de Parallelweg/Laan der Techniek en de handhaving van een deel van het huidige kantoorgebouw ‘’De Rozenbottel’’.

Ter inzage

U kunt de stukken op afspraak inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal.

Wilt u een zienswijze hierop geven?

Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal o.v.v. ‘zienswijze Rozenbottel - z- 922972’. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, moet u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met de heer Jan van Manen van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

 

Naar boven