Ontwerpwijzigingsplan Duurzame glastuinbouwgebieden, Rijskade 16

Logo Pijnacker-Nootdorp

Vanaf 30 augustus 2018 ligt gedurende zes weken ter inzage het ontwerpwijzigingsplan ‘Duurzame glastuinbouwgebieden, Rijskade 16, Pijnacker-Nootdorp ’.

 

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat de bedrijfswoning die hoorde bij het glastuinbouwbedrijf aan de Rijskade 16 bewoond wordt als burgerwoning. Het bijbehorende bedrijf is ten behoeve van schaalvergroting aan een naastgelegen bedrijf verkocht. De bevoegdheid om de bestemming te wijzigen vloeit voort uit het bestemmingsplan ‘Duurzame Glastuinbouwgebieden’.

 

U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien bij het gemeentekantoor in Pijnacker. Dit plan kan tevens via internet (www.pijnacker-nootdorp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) worden ingezien. Tegen betaling van de kostprijs kunt u in Pijnacker een exemplaar van het ontwerpwijzigingsplan krijgen. Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij het college. Dit kan zowel mondeling, schriftelijk als digitaal. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: het college van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u tijdig een afspraak maken via telefoonnummer 14 015 en vragen naar het secretariaat afdeling RBG, team Ruimte.

 

Pijnacker-Nootdorp, 29 augustus 2018

 

drs. J.P.R. Woudstra, secretaris

F. Ravestein, burgemeester

 

Naar boven