Voornemen tot verlening omgevingsvergunning locatie Werklust te Niekerk

Logo Grootegast

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het gedeeltelijk gebruiken van de groenbestemming ten behoeve van het wonen op de locatie Werklust te Niekerk, kadastraal bekend gemeente Oldekerk, sectie B, nummers 3021, 3022, 3024 en 3025.

 

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit:

- Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan).

 

Het gedeeltelijk gebruiken van de groenbestemming ten behoeve van het wonen is in strijd met de geldende bestemmingsplannen. Het college wil meewerken aan het plan door toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo. Laatstgenoemde planologische procedure betreft een uitgebreide voorbereidingsprocedure, waarbij het besluit een goede ruimtelijke onderbouwing moet bevatten.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 27 augustus 2018 gedurende zes weken (tot en met 8 oktober 2018) ter inzage bij het KCC op het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

 

Tegen het voornemen de omgevingsvergunning te verlenen kan eenieder gedurende de termijn van de ter inzage legging mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast, postbus 46, 9860 AA Grootegast of via het e-mailadres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl.

 

Naar boven