Wijzigingsplan ‘Molenweg 26 Herten’

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 14 augustus 2018 het ‘Wijzigingsplan Molenweg 26 Herten’ (NL.IMRO.0957.BPW0000294-VG01) gewijzigd vastgesteld.

Tevens is een hogere grenswaarde als bedoeld in de Wet geluidhinder vastgesteld.

Het wijzigingsplan betreft de bouw van een woning op het perceel Molenweg 26, 6049 GC Herten.

Het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit tot vaststelling van een hogere grenswaarde liggen met ingang van 29 augustus tot en met 10 oktober 2018 voor eenieder ter inzage in het Stadskantoor Kazerneplein 7 en kan via de gemeentelijke website worden geraadpleegd op www.roermond.nl/ruimtelijkeplannen en is eveneens digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanaf 30 augustus tot en met 10 oktober 2018 kan tegen de besluiten door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht. De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, op 11 oktober 2018. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven