Ontwerp omgevingsvergunning eetcafé De Kem

Logo Onderbanken

Gemeentelijke bekendmakingen

21 augustus 2018 I Zaaknummer: UV/ 2018026

Ontwerp omgevingsvergunning eetcafe De Kem

Rubriek: wet- en regelgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat met ingang van donderdag 23 augustus 2018 tot en met 3 oktober 2018 gedurende een periode van zes weken het ontwerpprojectafwijkingsbesluit voor het realiseren van een volwaardige en zelfstandige horecagelegenheid in eetcafe De Kem op Camping Schinveldse Bossen met het adres Kem 27 te Schinveld. (hierna: ontwerpbesluit) ter inzage ligt.

Plangebied

Eetcafe De Kem is gelegen binnen het bestemmingsplan Buitengebied met de hoofdbestemming ‘Recreatieve doeleinden met verblijfsrecreatieve voorzieningen’ en de aanduiding ‘horeca ondergeschikt’. Eetcafe De Kem zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld tot een volwaardige en zelfstandige horecagelegenheid. Het huidige gebruik in strijd is met de regels behorende bij het bestemmingsplan Buitengebied uit 2006. Om aan de aanvraag mee te kunnen werken, dient

van het ter plaatse geldende bestemmingsplan te worden afgeweken door middel van een projectafwijkingsbesluit (artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo).

Inzage

Het ontwerpbesluit kunt u raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbesluit als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien (melden bij de receptie).

U kunt het ontwerpbesluit ook inzien via de website:

www.onderbanken.nl>wonen-werken-en-leven>wonen en bouwen>vergunningen>links naar Ruimtelijke Plannen>UV2018026 eetcafé De Kem

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn ken een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze (let op: niet per mail) kan gezonden worden aan de gemeenteraad, Postbus 1090 6450 CB Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar.

Schinveld, 21 augustus 2018

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven