Vaststelling wijzigingsplan 1e wijziging Bergwijkpark 2015 (infrastructuur en openbare ruimte) en besluit reconstructie en hogere waarden geluid

Logo Diemen

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 21 augustus 2018, conform artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, het wijzigingsplan “1e wijziging Bergwijkpark 2015 (infrastructuur en openbare ruimte)” ongewijzigd vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op een nieuwe situering van wegen, openbaar groen en water in Holland Park te Diemen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 21 augustus 2018 op grond van artikel 99 Wet geluidhinder een besluit tot reconstructie in verband met herstructurering van infrastructuur en op grond van 100a Wet geluidhinder een besluit tot hogere grenswaarden vastgesteld voor dit wijzigingsplan. Het besluit voorziet in het reconstrueren van de Bergwijkdreef en de Eekholt. Het besluit voorziet tevens in verband met het wijzigingsplan in het verlenen van hogere waarden voor woningen aan Polderland, Waterkant en Diemerdreef.

Het wijzigingsplan en het reconstructie- en hogere waardenbesluit liggen van 31 augustus tot en met 12 oktober 2018 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het wijzigingsplan te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn

NL.IMRO.0384.WP1Bergwijkpark-VG01

 

Tegen de besluiten kan met ingang van 1 september tot en met 12 oktober 2018 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Dit beroep kan worden ingesteld door:

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijze niet in staat is geweest tot het indienen van een zienswijze.

 

Naar boven